Tina fick ut 223 671 kr

Tina hade fått en operationstid för att ta bort livmoder, äggstockarna samt äggledarna på grund av genetisk sjukdom. Operationen gick bra, men en månad senare i Uppsala så fick hon tillbaka testsvaren som visade att hon inte alls hade någon genetisk sjukdom. Den helt onödiga operationen har inneburit både fysiska och psykiska besvär för Tina.

Tina hittade Insurello på Facebook och beslutade sig för att skapa ett ärende och försöka få ersättning.

“Jag upplever att jag fick hjälp med allt. Blev kontaktad fort. Nån som äntligen lyssnade på mig”, berättar Tina, som inte kände till att hon kunde få ut så mycket i ersättning som hon fick, även om hon samtidigt berättar att pengar inte kan göra saken ogjord.

”Jag önskar ingen annan detta. Jag mår så dåligt över att man kan göra detta fel på en person. Klart jag hjälper andra (genom att berätta om det som hänt, reds. anm). Jag litar på er och ni har hjälpt mig.

Tina fick 223 671 kr utbetalt till sitt konto efter Insurellos avgift. “Vår standardavgift är 25% av den totala ersättning vi lyckas få ut, men vi beslutade oss för att det både är schysst och rättvist att sätta ett tak på avgiften vid 100 000 kr, så att den aldrig kan överstiga 25 000 kr” kommenterar Marcus Janback, Insurellos VD och grundare. För pengarna tänker Tina se till att både hon och hennes dotter tar körkort, sedan är planen att köpa en bil.

 

Är du nyfiken på vad som krävs för att få ersättning?

För att din skada ska vara aktuell för ersättning krävs följande:

  • Att du besökt sjukhus/vårdcentral i samband med skadan – undantag gäller om olyckan inträffat på arbetet
  • Att det inte gått mer än maximalt 10 år (oftast 4-5 årsedan skadan inträffade

Stämmer detta in för ditt olycksfall? Gör testet på 30 sekunder nedan och se om du har rätt till ersättning!