Majoriteten missar att ansöka om försäkringsersättning

Har du varit med om en olycka som du inte sökt ersättning för? Då är du inte ensam. I en undersökning visade det sig att hela 75% av alla skador inte söker ersättning. I majoriteten av fallen beror det på att man inte vet vilka försäkringar man är täckt av eller vilka rättigheter man har hos de olika försäkringsbolagen.

Insurello hjälper dig maximera din försäkringsersättning

Insurello undersöker vilka försäkringar som kan ha täckt dig vid skadetillfället och ansöker om ersättning ifrån dessa. I majoriteten av fallen hittar Insurello försäkringar som du inte ens visste om att du var täckt av vid skadetillfället. Slipp telefonsamtal, pappersarbete och att behöva sätta dig in i försäkringsvillkoren – låt Insurello maximera din ersättning. 

Visste du till exempel att ett ärr kan ge tiotusentals kronor i ärrersättning? Eller att du fortfarande kan få ersättning för en arbetsskada som skedde för flera år sedan? Insurello hjälper dig undersöka när du är berättigad ersättning.

 

Har du, eller någon i din närhet, varit med om ett olycksfall? Ansök enkelt och digital nedan och låt Insurello sköta jobbet!