Salar är själv duktig på försäkringar. Han har själv sökt ersättning och drivit processen ett par gånger förut – med framgång. Men den ersättning Insurello hittade åt honom, hade han inte väntat sig.

För 4 år sedan skadade Salar handleden i en fotbollsmatch. Efter flera operationer har han idag ändå kvarstående besvär – handleden har inte blivit riktigt bra.

“Jag har sökt ersättning några gånger och jag har fått för mina ärr som jag har kvar efter operationen. Jag hittade Insurello på Facebook och läste sedan lite om det, och det lät jätteintressant”, berättar Salar.

Över förväntan – även för nån med erfarenhet

“Jag var väldigt nöjd med mitt ärende och tyckte att det gick rätt så bra i processen då jag själv är väldigt bra på försäkringar men den ersättningen jag fick med hjälp av Insurello hade jag inte förväntat mig. Så mycket som jag fick visste jag inte om att jag skulle få ut – så det var något mer än förväntat för mig.”

Ger bort pengarna

På frågan “Vad ska du hitta på för pengarna?” svarar Salar enkelt: “Dom ska jag ge till den som betyder mest för mig. Min mamma”

Är du nyfiken på vad som krävs för att få ersättning?

För att din skada ska vara aktuell för ersättning krävs följande:

  • Att du besökt sjukhus/vårdcentral i samband med skadan – undantag gäller om olyckan inträffat på arbetet
  • Att det inte gått mer än maximalt 10 år (oftast 4-5 årsedan skadan inträffade. Efter 2015 så gäller 10 års preskriptionstid för samtliga typer av försäkringar.

Stämmer detta in för ditt olycksfall? Gör testet på 30 sekunder nedan och se om du har rätt till ersättning!