Facebook taggning resluterade i försäkringsersättning för trafikolyckan

Jonas var med om en trafikolycka när han var på väg hem efter ett arbetspass för två år sedan. Han kom i kontakt med Insurello när hans syster taggade honom i ett inlägg på Facebook och Jonas beslutade sig för att lägga in sin olycka som ett ärende.

Jonas, hur upplevde du att processen var med Insurello?

”Bra och smidig. Det gick väldigt snabbt, vilket jag blev positivt överraskad över. Tidigare hade jag pratat med olika försäkringsbolag som alla gav mig olika svar, därför var det skönt att få hjälp av någon som kan.”

 

De kostnader som Jonas haft i samband med skadan fick han ut direkt, samt även ersättning för kvarstående besvär ett år efter skadan från en försäkring. När han anmälde sin skada till Insurello så visste Jonas om ungefär hur mycket han kunde få för sin skada, men var osäker på om han hade någon mer försäkring och valde därför att ta hjälp med att hitta okända försäkringar.

Jonas, vad ska du göra för pengarna?

”Jag håller på att spara till lägenhet, detta ger mig ett försprång!”

Har du varit med om en trafikolycka eller annan skada och är nyfiken på vad som krävs för att få ut 46 069 kr i ersättning?

För att din skada ska vara aktuell för ersättning krävs följande:

  • Att du besökt sjukhus/vårdcentral i samband med skadan – undantag gäller om olyckan inträffat på arbetet
  • Att det inte gått mer än maximalt 10 år (oftast 4-5 år) sedan skadan inträffade
  • Att skadan orsakades av en plötslig, oförutsedd och yttre händelse

Stämmer detta in för ditt olycksfall? Ansök direkt här eller läs på mer om ärr här

Är du intresserad av att läsa om fler som använt sig av Insurello för att få ut försäkringsersättning? Läs om Felix, Fritjof, Moa och Sanna.