Rebecka sommarjobbade på ett pappersbruk när olyckan var framme. Hon klämde handen illa i en maskin och skadade den ytterligare när hon tog sig loss.

Rebecka hittade Insurello via en annons på Facebook, där hon läste om en annan kund som hade fått ersättning – hon bestämde sig för att läsa på om Insurello och skapa ett ärende. Det ledde till ersättning på drygt 18 000 kr!

“Jag hade försökt att söka ersättning men då jag tyckte det va fruktansvärt krångligt, då jag själv behövde göra allt jobb så la jag ner det ganska snabbt. Jag hade helt enkelt inte tiden. Jag läste på om Insurello och fastnade direkt! Dom skötte verkligen allting åt mig.”

Rebecka Björk

Hur upplevde du processen med Insurello?

Jag upplevde processen som mycket bra! Kunnig personal, trevlig personal. Även om det tog lite längre tid så va jag fortfarande lika nöjd då jag hela tiden blev uppdaterad om hur långt ni hade kommit i mitt fall. Det jag också gillade var att det var inte så många personer inblandade utan man hade kontakten med max 1-2 personer under hela processen vilket jag ser som positivt.

Visste du om att du kunde få ut så mycket i ersättning?

Jag hade ingen aning om att jag kunde få ut så mycket ersättning! Blev väldigt förvånad och glad när jag fick veta summan på min skada.

Vad ska du hitta på för pengarna?

Jag kommer att använda en del utan pengarna till inredning i min lägenhet, samt att spara ihop till en större resa!

Är du nyfiken på vad som krävs för att få ersättning?

För att din skada ska vara aktuell för ersättning krävs följande:

  • Att du besökt sjukhus/vårdcentral i samband med skadan – undantag gäller om olyckan inträffat på arbetet
  • Att det inte gått mer än maximalt 10 år (oftast 4-5 årsedan skadan inträffade. Efter 2015 så gäller 10 års preskriptionstid för samtliga typer av försäkringar.

Stämmer detta in för ditt olycksfall? Gör testet på 30 sekunder nedan och se om du har rätt till ersättning!