Joel Olsson var med om en trafikolycka i hög hastighet under 2017. Lyckligtvis klarade han sig undan med livet i behåll, men har sedan olyckan upplevt kvarstående besvär som smärta i höger ben och nedsatt ork.

“Jag blir svag och trött väldigt fort. Bara att jogga några meter gör mig helt slut. Jag har ägnat mig åt sport sedan jag var 6 år, jag har gjort mitt bästa utan att känna att jag får någon förbättring…”

Joel Olsson

Joel har spelat fotboll och hållit på med friidrott sedan ung ålder och därför blev det extra tufft när kroppen inte orkade på samma sätt efter olyckan. Han vände sig till Insurello för att få hjälp att söka ersättning för sina besvär efter att ha sett en annons på Facebook.

Högsta betyg!

“Fick all hjälp jag behövde och jag har aldrig känt mig så sedd och hörd av något företag innan. Högsta betyg!” säger Joel, som fick totalt 79 970 kr i ersättning efter att Insurello hittat två olika försäkringar och drivit igenom ärendena från början till slut. “Det är värt väntan och servicen är helt underbar!”

För pengarna planerar Joel att köpa nya möbler samt lägga en handpenning på en ny bil.

Är du nyfiken på vad som krävs för att få ersättning?

För att din skada ska vara aktuell för ersättning krävs följande:

  • Att du besökt sjukhus/vårdcentral i samband med skadan – undantag gäller om olyckan inträffat på arbetet
  • Att det inte gått mer än maximalt 10 år (oftast 4-5 årsedan skadan inträffade. Efter 2015 så gäller 10 års preskriptionstid för samtliga typer av försäkringar.

Stämmer detta in för ditt olycksfall? Gör testet på 30 sekunder nedan och se om du har rätt till ersättning!