I femte klass var Axel snabbast på 60 meter sprint. Idag är det andra sprintar som gäller, som systemutvecklare på Insurello är man en del av en programmeringsmobb och samarbetar för att lösa problem och komma över mållinjen.

Vad lockade dig till att börja på Insurello?

Först och främst var det själva affärsidén som jag tyckte var riktigt schyst. Att hjälpa folk få försäkringsersättning och slippa pappersarbete/telefonköer tilltalade mig. Sedan tyckte jag att tech-teamet arbetade med spännande tekniker och att mycket fokus låg på samarbete.

Jag vill vara med och skapa en så bra tjänst som möjligt. Jag tror på idén och känslan av att få bidra till den känns riktigt bra!

Vilka språk kan du programmera i?

Javascript/Node.js och lite Java/C#/PHP. Jag börjar även få grepp om Elm, F#, och Typescript (som vi använder på Insurello).

Eftersom jag både är ny på jobbet och ny i de tekniker vi arbetar med är varje rad kod en utmaning. Däremot jobbar vi i programmeringsmobbar så det finns alltid någon med en bra förklaring när man inte förstår.

Du får äta middag med vem du vill, död eller levande – vem väljer du?

Min första fotbollstränare Sven! Legend!

Vad är ditt bästa partytrick?

Missar aldrig en snusdoseflipp.

Vilken låt har du på repeat just nu?

Alfonso Muskedunder – Todd Terje

Du har fått låna en tidsmaskin men du får bara en returresa. Till vilket år åker du?

2002, då var jag tio år och livet var så gött när man var tio år.

Insurello växer!

Vi har utvecklat den första digitala lösningen som hjälper människor att få ut rätt ersättning från sina olycksfallsförsäkringar. Vi har redan hunnit etablera oss på marknaden och nu behöver vi dig som viktig kugge i hjulet för att expandera teamet och skala med ytterligare produkter och länder!

Vill du hjälpa människor, förändra en hel bransch, utvecklas både som person och som proffs, så tror vi att du kommer trivas bra i vårt gäng. 

Läs mer om oss och kolla våra lediga jobb här: https://jobb.insurello.se