Många missar att ansöka om försäkringsersättning

Har du varit med om en olycka som du inte sökt ersättning för? Då är du inte ensam. I en undersökning visade det sig att hela 75% av alla skador inte söker ersättning. I majoriteten av fallen beror det på att man inte vet vilka försäkringar man är täckt av eller vilka rättigheter man har hos de olika försäkringsbolagen.

Insurello hjälper dig maximera ersättningen för din skada

Insurello undersöker vilka försäkringar som kan ha täckt dig vid skadetillfället och ansöker om ersättning ifrån dessa. I majoriteten av fallen hittar Insurello försäkringar som du inte ens visste om att du var täckt av vid skadetillfället. Slipp telefonsamtal, pappersarbete och att behöva sätta dig in i försäkringsvillkoren – låt istället Insurello maximera din ersättning. 

Hur mycket kostar det?

Om vi lyckas driva igenom ditt ärende och får ut ersättning för dina små kvarstående besvär tar Insurello 25% i arvode av det utbetalda beloppet. Därför kämpar vi för att maximera din ersättning hos alla tänkbara försäkringar, vilket leder till att kunden i flera fall faktiskt fått ut en högre ersättning än om han eller hon hade gjort det själv. Det kostar med andra ord ingenting att starta ett ärende hos oss och vi tar inte heller någon avgift om vi inte lyckas få ut någon ersättning.

Har du, eller någon i din närhet, varit med om en olycka och vill få ut ersättning? Ansök enkelt och digital nedan och låt Insurello sköta jobbet!